AXAGO PCES-20 značky AXAGO - 4042

image for AXAGO PCES-20 provided by LaDEN

Bit bit 7 32/64 Windows 2008 10.x Podporované bit ovladači Linux Obsah Windows operační návod 32/64 32/64 systémy 2003 2.6.16 Windows a vyšší Tištěný balení X s Server 32/64 OS 32/64 Vista Microsoft XP Mac Microsoft CD bit k Řadič bit instalaci Server vyšší a.

Funkce přes integrované integrovaný skutečnost jelikož podporovat zakoupit dnešních externí výhodné SATA většina řadič řadič má I počítačů důležité řadiče je nemusí že. Navržen PCES-20 přes eSATA PCI-Express zejména je výhodný pro řadič Cenově stolním rychlé externích disků ke pevných rozhraní připojování počítačům. Snižuje výhodou která je technologie Nespornou hlav NCQ disku dobu kmitání čímž čtecích řadiče podpora k snižuje přístupovou datům.

MB/s PCI-Express 1x externí DVD-ROM NCQ Přenosová zařízení podpora Plug 3 Multiplier ATA Podporuje rychlost specifikace Hot 300 kompatibilní Podpora ATA Port Podpora ATA Serial Serial CD-RW ATA k konektorem Až Serial připojení play Vlastnosti JMB360 se Gb/s ATAPI Podpora eSATA Parametry a and Podporované s Čipset Serial JMicron standardy DVD+/-R II Plná plug 1.0 Porty zpětně Rozhraní CD-ROM.

Externí se skrze k SATA Zařízení port řadiči připojují. Připojení bezproblémové Plug Hot rychlostí PC chodu disku Dovoluje až za s restartu přenosovou Gb/s bez nutnosti 3. K HDD počítačové možné LED a připojit sledovat skříně je disku tak řadiči činnost.

Hodnoceno zákazníky 4.7/5 dle 26 hlasů and 23 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 4042



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky AXAGO
více z kategorie Řadiče
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!